Cykelrensning

I morgon 30/4 är sista dagen att märka upp er cykel och ställa den på angiven plats (cykelrum eller cykelställ). Fredag 2/5, måndag 5/5 och tisdag 6/5 kommer omärkta cyklar samt märkta cyklar på felaktig plats att forslas bort. Efter kl. 17.00 på tisdagen kan ni ta bort lappen från er cykel. Cyklarna förvaras i tre månader så skulle ni ha missat att märka er cykel eller lappen ramlat av kan ni fortfarande få tillbaka den. Enklast gör ni så att ni kontaktar Riksbyggen på 0771-860 860 eller skickar ett e-postmeddelande till info@riksbyggen.se så kommer de att hjälpa er. Det är dock inte säkert att ni kan få tillbaka cykeln samma dag.

Kommande cykelrensning

Vill bara påminna alla om den kommande cykelrensningen. Glöm inte att sätta lappar på era cyklar samt ställa dem på anvisad plats (cykelställ eller cykelrum). Har ni flera cyklar så skriv informationen på en lapp och fäst på er cykel senast 30/4.

Rabatter på våra gårdar

Som ni säkert har sett har vi några rabatter som är rensade på våra gårdar. Inom kort kommer de att få ny jord och kanter så att jorden hålls på plats. Sedan är det bara att ta fram era gröna fingrar och plantera något gott eller vackert.

Trädfällning

Nu har träd och buskar beskurits runt om våra fastigheter. De träd som var skadeangripna har tagits ner för allas säkerhet. I sammanlagt tre rabatter på Bågskyttegatan 1 och 3 rensades vid samma tillfälle taggbuskar bort. Tanken är att alla som vill ska kunna plantera något de gillar och tycker är fint eller gott. Tillsammans kan vi hålla efter de tre rabatterna så att vi alla kan njuta av våra fina gårdar.