Återställning av Jungfruplatsen

Som ni redan märkt så har arbetet med grundförstärkningen tagit lite längre tid än vad som var beräknat. Detta gör även att återställningen av området blir försenad då det inte går att påbörja förrän allt annat är klart.

Det vi kan säga direkt är att det kommer bli förseningar med återställande av tvättstugor, källare samt gårdsmiljön runt fastigheten. Dock kan vi i dagsläget tyvärr inte ange någon specifik tidpunkt då återställandet kan beräknas vara klart till sitt ursprungliga skick.

Vi i styrelsen förstår att detta givetvis kan vara väldigt frustrerande för er som drabbas och vi har därför bestämt att vi ska ha ett informationsmöte för alla boende på Jungfruplatsen där vi kan ge er en tydligare bild av hur arbetet kommer fortskrida.

Vi återkommer med exakt datum, tid och plats för detta möte.

Mvh Styrelsen

Garantiarbete – Felaktiga fönster Jungfruplatsen 1

Nedan följer ett brev ifrån företaget SKAALA, brevet kommer även delas ut till boende på Jungfruplatsen 1.

Kortfattat gäller det att dom upptäckt ett fel på ett fåtal fönster tillverkade 2009 – 2013 och vill försäkra sig om att ingen på Jungfruplatsen 1 fått dessa felaktiga fönster.

Arbetet kommer påbörjas Måndagen den 12 Oktober och det är viktigt att dom har tillgång till samtliga lägenheter! Var vänliga och plocka undan eventuella föremål som kan stå i vägen för inspektion av fönster.

Har ni frågor så hör gärna av er!

Mvh Styrelsen

skaala