ERBJUDANDE FRÅN HANDELSBANKEN MÖLNDAL

Välkommen till en lokal bank med ett personligt engagemang

Hos oss kan du räkna med hög service och snabba besked. Vi hjälper dig att hitta de lösningar som passar bäst för dig och din ekonomi i varje situation. Här är några exempel på vad vi kan erbjuda dig som kund.

Exempel på vad vi kan erbjuda dig som är boende i BRF Jungfrun i Mölndal.
• Egen kontaktperson och personlig rådgivning för dig och din familj.
• Möjlighet att ansöka om kostnadsfritt Låneskydd med Trygghetskapital om du samlar alla lån och krediter hos oss. Det kan ge din familj ekonomisk trygghet om du skulle avlida innan du fyllt 65 år.

Samarbeten
Genom våra samarbetspartners finns möjlighet till förmånliga erbjudanden för dig som är Handelsbankskund.
Samarbetspartners: Mäklarhuset / Dina Försäkringar

Bostad och bolån
Du kan låna upp till 85 procent av bostadens marknadsvärde. Som säkerhet för bolånet används pant i den aktuella bostaden.

För att ta del av erbjudandet kontakta Johanna Stensjö på Handelsbanken i Mölndal.
Telefoner: 031 746 6264
Mail: jost292handlesbanken.se
Detta erbjudande har även skickats ut i brevform till alla medlemmar.

Mvh Styrelsen

Röj och släng inför hösten

Vi ställer ut 2 container 9/10-11/10 2020 på Bågskyttegatan 1 innergård. Inga saker får ställas utanför containern. Detta får du inte slänga:

-Husavfall
-Däck
-Målarfärg + spillolja
-El-apparater + vitvaror
-Vid renovering av lägenhetens köksskåp/ väggar
-Ej Stora saker, ta isär dessa, ju mindre plats skräpet tar ju mer plats får vi i containern.

I källaren/uteförråden/får förvaras personliga tillhörigheter endast på avsedd plats. Gångar/trapphus skall hållas fria från saker och får inte belamras. Saker som finns utanför kommer att slängas.

Mvh Styrelsen

Den 8 sep 2020 blir ditt tv-utbud helt digitalt – Ändra till digital-tv redan nu

Den 8 sep 2020 blir ditt tv-utbud helt digitalt – Ändra till digital-tv redan nu

Nu moderniserar Com Hem sitt tv-erbjudande till 1,6 miljoner Com Hem-hushåll. Den 8 september går de över till helt digitala tv-sändningar med bättre kvalitet och de analoga kanalerna, inklusive FM-radio via tv-uttaget, utgår. Om du tittar analogt idag behöver du därför ändra till digital-tv på din tv hemma. Det kan du göra redan nu.

Flera veckor innan ändringen börjar en informationstext rulla i tv-rutan på de analoga kanalerna. Ser du texten på din tv vet du att du tittar analogt och behöver ändra till digital-tv. Får du ingen informationstext i din tv-ruta under augusti behöver du inte göra något.

Vill du veta att du tittar digitalt kan du också leta upp Com Hem-kanalen. Den visas bara digitalt och finns oftast på kanalplats 777.

All information och tips på hur du ändrar till digital-tv finns på comhem.se/digitalisering.

Varför moderniseras tv-utbudet från Com Hem?

Digitaliseringen av tv-sändningarna är en del i ett stort digitaliseringsprojekt där Com Hem vill erbjuda sina kunder obegränsad uppkoppling och tv-upplevelser med bästa kvalitet.

Förändringen innebär en direkt förbättring av bild och ljud. Samtidigt frigörs utrymme i nätet som de analoga sändningarna tagit upp, vilket ger kapacitet till stabilare och snabbare bredband.

Nu kan du som bor i en fastighet ansluten till Com Hem dessutom skapa ett konto för Comhem Play, helt utan extra kostnad. Då kan du se de flesta av dina tv-kanaler i din mobil, surfplatta och dator, var du vill inom hela EU. Läs mer om Comhem Play.

Mer information

All information om digitaliseringen finns samlad på comhem.se/digitalisering. Kom ihåg att ändra till digital-tv i god tid innan den 8 september för att kunna fortsätta se på tv när de analoga kanalerna utgått.

Mvh Styrelsen

Cykelrum Bågskyttegatan 3 Tvätt av innertak 14-15 April

SajoNera Bygg Service har fått i uppdrag att tvätta innertaket i cykelrummet på Bågskyttegatan 3 den 14-15 april.

Tisdagen 14 kommer man att täcka alla cyklar med plast och där efter spreja rengöringsmedel på undertaket. Det innebär att ni inte har tillträde till cykelrummet på tisdagen 08.00–18.00.

Onsdagen 15 april måste ni ta ut era cyklar och placera dessa utanför. Cyklarna skall vara borta senast 08.00 på morgonen, Därefter kommer tvätt av innertaket att utföras. Man måste ha fritt på golvet på onsdagen för attt kunna utföra detta steg. Onsdag kväll kan cyklarna åter ställas in.

Beklagar besväret med detta som är en nödvändig åtgärd.

Mvh Styrelsen

Utemöblerna på plats

Nu är utemöblerna och grillar på plats. Självklart får alla boende nyttja våra utemöbler och grillar. I dessa tider är det ännu viktigare att tänka på följande:

  • Ha alltid översikt över grillen när den är tänd! 
  • Var noga med att grillarna är släckta innan ni går därifrån.
  • Städa efter er – släng skräp och gör rent bord, stolar och grillar

Mvh Styrelsen

Covid-19

Kära grannar!

Folkhälsomyndigheten bedömer just nu smittspridning i Sverige som mycket hög. Man uppmanar människor som är över 70 år att begränsa sina sociala kontakter med andra människor så långt som möjligt under en tid framöver. Det gäller även om man känner sig frisk.

Vi från styrelsen vill därför se möjligheten att hjälpa våra medlemmar i föreningen som tillhör riskgruppen. 

Tillhör du inte riskgruppen och har en möjlighet att hjälpa till med handling av matvaror eller andra nödvändiga saker som apoteksvaror  hör då gärna av dig till:  brfjungfrun13@gmail.com för mer information.

Tillhör du riskgruppen och behöver hjälp att handla matvaror eller nödvändiga saker som apoteksvaror ringer du 0734301350.

Ett stort tack till Sajo Nera Service Ab som har erbjudit sig att hjälpa till! 

Har du frågor om covid-19 kan du ringa det nationella informationsnumret 113 13. All information som 113 13 lämnar ut är säkerställd av Folkhälsomyndigheten eller annan ansvarig myndighet.

Värna om er!

Mvh Styrelsen!


Grannsamverkan

Vi vill uppmana alla boende att vara vaksamma så att obehöriga personer inte får tillgång till trapphus/källare. Att man som boende inte öppnar eller släpper in personer som man inte känner igen. Syftet är att öka tryggheten och trivseln i bostadsområdet.

Mvh Styrelsen

Återställning av Jungfruplatsen

Som ni redan märkt så har arbetet med grundförstärkningen tagit lite längre tid än vad som var beräknat. Detta gör även att återställningen av området blir försenad då det inte går att påbörja förrän allt annat är klart.

Det vi kan säga direkt är att det kommer bli förseningar med återställande av tvättstugor, källare samt gårdsmiljön runt fastigheten. Dock kan vi i dagsläget tyvärr inte ange någon specifik tidpunkt då återställandet kan beräknas vara klart till sitt ursprungliga skick.

Vi i styrelsen förstår att detta givetvis kan vara väldigt frustrerande för er som drabbas och vi har därför bestämt att vi ska ha ett informationsmöte för alla boende på Jungfruplatsen där vi kan ge er en tydligare bild av hur arbetet kommer fortskrida.

Vi återkommer med exakt datum, tid och plats för detta möte.

Mvh Styrelsen